Statiile radio cb utilizeaza o frecventa libera si sunt folosite in general de catre soferilor profesionisti pentru a comunica informatii utile. Aceasta posibilitate de comunicare gratuita cunoaste o raspandire din ce in ce mai larga in randul tuturor conducatorilor auto.

Posibilitatea de a comunica gratuit prin aceste statii de emisie receptie cu ceilalti participanti la trafic pe o distanta cuprinsa intre 5 si 15 Km ofera posibilitatea receptionarii de informatii despre trafic, blocaje, rute ocolitoare, accidente, radare si camere fixe de supraveghere. In acelasi timp cu aceste statii cb se pot obtine informatii utile despre localitatile mai putin cunoscute, posibilitati de popas, cazare si masa.
Un avantaj major este ca aceste statii auto sunt legale in toate tarile Comunitatii Europene si putem obtine informatile dorite intr-un mod rapid si gratis.

Lou Reton Mary ofera spre vanzare si nu numai o gama larga de statii radio cb de diferite marci cu ar fii: President(dealer autorizat), Midland, TTI, Albrecht, Storm si altele.

In punctele de vanzare se asigura instalarea statiei radio cb si a accesorilor si eventual instruirea utilizatorului privind folosirea acesteia la cererea clientului.

statie-radio-tti-tcb-771